Mine solcreme favoritter

 

Selv om ikke solen skinner akkurat i dag (i hvert fald ikke i København) skulle det blive mega godt vejr i påsken. På opfordring fra Sofie, vil jeg dele lidt sol-facts og mine solcreme favoritter med jer.

*Start med en HØJ faktor. (SPF 30) Den spede forårssol er kraftigere end du tror, og husk at din hud har været gemt væk under tøj og et gråt skylag hele vinteren.

*Smør dig ind fra morgenstunden. Vælg en fugtighedscreme med solfaktor, hvis du ved at du har svært med at huske solcremen. Skal du være meget ude i solen, kan det være en god idé at tage en ekstra mini size med i tasken.

*Husk at exfolierer huden 2 gange om ugen. Når det bliver varmere udvides porerne i ansigtet, så snavs og forurening sætter sig fast, og kan dermed give uren hud. Så, få renset huden hver dag, og grundigt et par gange om ugen.

Solcremen fra Murad har jeg brugt de to sidste år, og jeg er super glad for den. Høj faktor, vandfast og giver huden den dewy glød, jeg godt kan lide. For dem der vil have et mattere alternativ, findes der også en olie free.

Denne solcreme fra Kiehls opdaget jeg sidste år i Miami, da vi skød modeserier med Eurowoman. Den er superlækker og har en let konsistens, der hverken bliver hvid, fedtet eller klistret.

Denne solcreme eller olie, er der rift om! Godt nok har den kun spf 15, men jeg bruger den mere som en effekt solcreme, fx på ben og armer, evt ovenpå en højrer faktor. Den giver den smukkeste hud med en skinnende effekt, og man får nærmest en dybere farve, når man har den på. Den var længe udsolgt i Magasin sidste sommer, men jeg er sikker på at de har købt flere ind i år.

En rimeligere solcreme, som jeg brugte ret meget sidste sommer. Superlet og lækker i konsistensen. 🙂 Køb den på apotheket. (du kan også få en oliefri til ansigtet fra samme mærket)

Jeg har en svaghed for Biotherm, især når det kommer til kropsprodukterne og solcreme. Jeg har en SPF 50 som jeg altid bruger på brystet, da jeg har helt panik for at blive forbrændt her. Huden er så sart og tynd, og kan supernemt bliver ødelagt og senere hen grim og rynket.

Leave a Reply