Minus 2 kilo

Mange af jer efterlyser tit mine træningsindlæg, og fandt masse inspiration i dem, da jeg for 2 år siden trænede med personlig træner igennem 4 måneder og tabte 6-7 kilo. Tusinde tak for det, altid hyggeligt at vide man kan være med til at motivere til en sundere livsstil. Nu er jeg lidt i gang igen, da jeg gerne vil i gang med at træne igen efter FULDSTÆNDIG træningsfrie måneder siden julestresset startede i december. Dvs ingen træning over julen, januar og februar. OG det mærkes! Jeg har lidt teaset for at jeg har været i gang med et træningsforløb med pilates, som jeg har testet for Eurowoman. Der kommer selvfølgelig en artikel i vores juni nummer, og jeg kan derfor ikke skrive så meget om det endnu, MEN jeg har tabt 2 kilo på 5 uger og føler mig topmotiveret, i god form og i mere balance end nogensinde før. ER der andre der træner pilates? Fortæl gerne hvilke oplevelser I har med træningsformen 🙂

Leave a Reply