#minutemakeup in new collaboration

Oh yes! Denne dagen har jeg G L Æ D E T mig til i lang tid – jeg kan nemlig afsløre at mine #minutemakeup tutorials er kommet i meget fint selskab hos svenske Theyouway.com – Skandinaviens største modesite med Pernille Teisbæk, Sofi Fahrman og Anine Bing i spidsen.

2 gange om ugen vil der hele efteråret igennem komme en ny #minutemakeup tutorial, som kommer til at ligge inde på Theyouway.com og her på bloggen. Det vil sige et meget bedre flow og hyppighed end tidligere, som jeg håber kommer til at være til stor inspiration for jer alle.
Videoerne er også et samarbejde med den svenske webshop Eleven.se som jeg ELSKER og som også har mange sjove mærker, vi ikke kan få i Danmark. (men de sender gerne!)

Hvad er #Minutemakeup?

For dem der ikke kender til mine #minutemakeup tutorials, kan jeg afsløre at jeg har lavet nogle af dem tidligere. De kan ses her på min youtube kanal.

Ideen med videoerne er at lave tutorials som er hurtige, lette at forstå og handler om ét produkt. Det findes nemlig et HAV af makeup tutorials, men jeg syntes personligt mange af dem er for lange og omhandler for mange produkter.
Jeg vil at makeup skal være nemt, overskueligt og let at gå til. Du skal ikke behøve 30 produkter for at lave en smuk makeup.

Disse tutorials kan være noget du kan se mens du venter på et møde eller sidder på bussen. Måske du mangler inspiration til nye makeup produkter eller står inde på badeværelset en lørdag aften og ikke aner hvad du skal putte på øjnene.
Alt dette håber jeg #minutemakeup kan hjælpe dig med.
Nogle af videoerne vil være helt basic – hvor jeg blot viser hvordan en særlig foundation ser ud på huden. Andre gange vil jeg måske vise dig en særlig teknik – måske en ny måde at påføre øjenskygge på, som du ikke selv tidligere har lavet.

Fælles for alle videoer, er at de varer omkring 1 minut og der er 1 produkt i fokus.

JEG ER VILDT STOLT over dette samarbejdet. Første video kommer i morgen. Håber I vil tage godt i mod dem.

xxx sara

9 Responses to “#minutemakeup in new collaboration”

 1. Astrid

  Fantastisk nyhed! Jeg har elsket dine små fine videoer, og glæder mig meget til at de kommer lidt hyppigere! 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Astrid! Er også glad for at jeg har fået en sej partner på mine videoer, og at de kommer lidt hyppigere! KH Sara

   Reply
 2. Laura Victoria

  wuhuuu! hvor fedt! Glæder mig 😀 Du er fantastisk!

  Reply
 3. Anne

  Sikke en dejlig nyhed at gå i seng på! Jeg har haft sådan glæde af dine videoer hidtil og glæder mig til mange nye ?

  Reply
 4. Stine

  Fedt, glæder mig til flere af dine minute make-up videoer. Er vild med dem du har lavet indtil videre!

  Reply
  • Sara

   Dejligt at høre Stine! Tusinde tak! 🙂 Håber de lever op til dine forventninger 🙂 KH sara

   Reply

Leave a Reply