#Minutemakeup VIDEO: Learn How I Contour My Cheekbones

Contour af ansigtet er meget hypet i øjeblikket og efter dette indlæg, var der mange der havde spørgsmål om hvordan man gør.
Mange tyr til youtube tutorials og efterligner måden Kim Kardashian gør det. Det er flot, men ret voldsomt for de fleste af os og måske i sær hvis man gerne vil have et naturligt resultat og ikke ligne en dukke.

I denne #minutemakeup video viser jeg hvordan jeg bruger den fantastiske nye limited edition YSL Les Sahariennes Sun-Kissed Blur Perfector Healty Glow Balm-Powder (phu, langt navn) og opnår et ganske naturligt resultat. Jeg bruger nr. 3 i denne video.

Håber I kan lide det.

ENGLISH:
I just did a #minutemakeup video on how I contour my face – the natural way – without ending up looking like a doll. I used YSL Les Sahariennes Sun-Kissed Blur Perfector Healty Glow Balm-Powder, it’s a limited edition product which many of you liked after I posted this picture.

I used nr.3.

Hope you like it!

8 Responses to “#Minutemakeup VIDEO: Learn How I Contour My Cheekbones”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Dine videoer er altid brugbare. Så dejligt. Vil dog høre dig hvilken øjenskygge du har på. ? Det ser altid så pænt ud på dig og jeg er selv til de lyse nuancer selvom jeg er mørkhåret. Kh. Tanja og tak for fantastisk blog

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja,
   Tusinde tak! Jeg tror faktisk ikke jeg har øjenskygge på… Men skal nok lave en guide til nogle smukke naturlige nuancer. KH Sara

   Reply
 2. Polly

  Hej – hvad hedder farven andet end 3 🙂 super video … Kh Polly

  Reply
 3. Caroline

  Hej Sara

  Hvor ser det skide flot ud!
  Har du måske et billigere alternativ til noget der minder om denne fra YSL?

  Hilsen Caroline

  Reply
 4. Anja Paarup

  Hej Sara
  Er din top en kjole fra Ganni? 🙂

  Reply
 5. Camilla/Filmdiary.dk

  Hej Sara,
  Hvilken farve kan du anbefale, som (også) fås til mørk hud?
  Dejligt m en kort og brugbar video
  Kh Camilla

  Reply

Leave a Reply