#minutemakeup VIDEO L’Oréal Paris Brow Artist Plumper

Så er der en ny video i min #minutemakeup serie, og denne gang tænkte jeg at vise et af mine favoritprodukter fra L’Oréal Paris, nemlig bryngeleen Brow Artist Plumper. Jeg har testet mange bryngeleer i min karriere, men ingen så gode som denne. Ikke bare giver den brynene farve og holder dem i form, men den indeholder også små fibre som gør at brynhårene synes kraftigere. Farven er kold, hvilket er godt til os skandinaver og børsten er lille, uden overflødig farve.

Til info skal lige siges, jeg markerede mine bryn en smule på forhånd med en brynkohlen Brow Wiz fra Anastasia Beverly Hills.

ENGLISH:

I hope you like my new #minutemakeup video. This time I show how to use my favorite L’Oréal Paris product, Brow Artist Plumper. It’s amazing!

11 Responses to “#minutemakeup VIDEO L’Oréal Paris Brow Artist Plumper”

 1. Sara V

  Jeg synes simpelthen at det er så god en ide med de videoer 🙂 De er meget brugbare. Det er straks værre for pengepungen! Hehe. Men fortsæt endelig – jeg følger troligt med 😉

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Sara! Jeg prøver at mikse billige og dyre produkter, men kender det godt.. man kan blive fristet til at købe det hele 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Camilla

  Er simpelthen så vild med at du er begyndt at lave de her små videoer. Kom endelig med flere af dem! (:

  Reply
 3. Mette

  Jeg er vild med dine videoer!

  Reply
 4. Loulou

  Tak for tippet, Sara! Jeg har længe ledt efter en god browgel. Jeg synes ikke der er nok farve i dem, jeg har fundet indtil videre, og som du hentyder til, så er de brune farver også oftevfor rødlige i tonen til lys skandinavisk hud. Jeg vil fluks gå i Matas og prøve at finde denne.

  Reply
 5. Marie-Louise Jønsson

  Jeg er også helt vild med dine videoer og for min skyld måtte de gerne være længere

  Reply
  • Sara

   Hej Marie-Louise.. Det kan godt være det bliver liiiidt længere efterhånden, men pointet er, at de skal være ultrakorte, mulige at se på farten og nemme at huske. 🙂 KH Sara

   Reply
 6. Marie-Louise Jønsson

  Må man få at vide hvilken mascara du har på på videoen

  Reply
  • Sara

   Hej Marie-Louise. Det må du da! Det er Perversion Mascara fra Urban Decay 🙂 Virkelig god og volumegivende! KH Sara

   Reply
 7. Louise P

  Super fedt med disse nye korte instruktionsvideoer! Især dette produkt har jeg været interesseret i at se i brug 🙂 Fortsæt endelig med det!

  Reply
 8. Maria Hoffbeck

  Meget fin bryngele medtode, det vil jeg have prøvet efter 🙂

  Tænkte om du eller nogen du kender kunne bruge et gavekort til Ditbarnsfoto jeg har fået nogen og lagt på blog og instagram for nogle dagen siden, du er velkommen.

  Hilsner og en rar aften.

  Reply

Leave a Reply