#minutemakeup VIDEO L’Oréal Paris Smokissime Bronzy Eyes

Så er der allerede en ny video til jer. Planen er at udgive et par om ugen, men tænkte jeg ville give den lidt gas her i starten, og så syntes jeg bare at dette nye produkt fra L’Oreál Paris (som er i butikkerne fra denne uge) er genialt og SUPER nemt at bruge. Smokissime er en eyeliner/øjenskygge med skumapplikator, hvor farven sidder i låget. Du kan bruge den så den lægger sig som en tynd streg eller tone den ud som en øjenskygge eller smokey eyes, som jeg har gjort i denne video. Den kommer i sort, grå og brun/bronze, som jeg har brugt her.

Måske perfekt til aftenens bytur eller din Valentines date i morgen?

Smokissime, Brown Smoke fra L’Oréal Paris, ca 100 kr.

15 Responses to “#minutemakeup VIDEO L’Oréal Paris Smokissime Bronzy Eyes”

 1. Polly

  Super skønt med de video’er 🙂 og så er du jo bare så fin – Kh Polly

  Reply
  • Sara

   Fedt at høre Polly! Så dejligt med respons og fantastisk at du kan lide dem 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Sofie

  Hvor er du altså god, Sara! Jeg tør næsten prøve!

  Reply
 3. Kathrine A

  Skøn ide med videoer! – så smuk hud du har! Love it!! De må prøves 🙂

  Reply
 4. Signe

  Jeg kan ikke se videoen, fordi jeg har beskyttet tilstand på YouTube (a.k.a. forældrefilter). Det er da højst mærkeligt, at din video bliver klassificeret som upassende indhold!

  Og så vil jeg lige sige tak for en god blog 🙂

  Reply
 5. Christina

  Jeg er vild med disse videoer – enkle og brugbare! Og det er virkelig smart, at de er uden tale, for så kan man også se dem i fx toget, selvom man ikke lige har fået sine høretelefoner med 🙂

  Reply
  • Sara

   Så dejligt! Tusinde tak for ros 🙂 Uden tale, gør det også nemmere, at forstå uanset hvilket sprog man taler 🙂 KH Sara

   Reply
 6. Pernille

  Din blog er fantastisk. Elsker dine videoer, bliver meget inspireret af dig:-) må jeg stille dig et spørgsmål, som ikke er relevant i forhold til dine videoer, men jeg har brug for din ekspert viden 🙂 jeg var i matas i dag, for at købe en primer fra l’oreal. der var to. Den ene studio secrets primer, den anden LUMI magique primer. Kan du fortælle forskellen? For det kunne de ikke i matas (hvis der er en forskel). Jeg syntes der var glimmer i LUMI, men begge skulle være til ansigtet? Jeg bruger primer til øjnene og en til ansigtet fra bare minerals, men kunne tænke mig at skifte, da jeg har skiftet alle mine ansigts produkter til L’Oreal;-)
  bh Pernille

  Reply
  • Sara

   Kære Pernille, Tusinde tak for ros og dejligt at du læser med! Jeg syntes det virkelig er dårligt af Matas ekspedienten, at hun ikke kunne forskellen på disse to primere. Det er nemlig STOR forskel. Studio SEcrets primer gør huden mere jævn og glat, mens Lumi magique har, ganske rigtigt som du selv skriver, shimmer partikler i. Dette er en primer du skal bruge, hvis du vil give huden mere glød. Studio Secret skal bruges, hvis du vil din foundation skal holde længere og lægge sig flottere på huden. Lumi Magique kan med fordel også mikses i din fugtighedscreme, fx om sommeren hvor du ikke har brug for foundation – eller, som jeg og mange andre makeup artister også bruger den, som en highlighter – ovenpå foundation, til sidst i makeuppen – for at give huden en smuk glød. Håber du blev klogere her. Sejt du elsker L’Oréals produkter. Det gør jeg også! 🙂 KH Sara

   Reply
   • Pernille

    Tusinde tak Sara, for dit svar;-) jeg blev meget klogere. Det var nemlig også det jeg tænkte vedr. Lumi Magique. Jeg har tidligere skrevet til dig vedr. Higlighter fra topshop, og da jeg så denne fra L’Oreal, tænkte jeg, at jeg kunne bruge den på samme måde:-) Ja, meget for dårligt af matas ekspidienten, faktisk tænkte jeg at det kunne jeg gøre meget bedre;-)
    Det er faktisk din fortjeneste, at jeg nu er gået over til L’Oreal, du taler og fremviser det så overbevisende og jeg er blevet vild med det<3
    God weekend
    Kh Pernille

    Reply
 7. YB

  Hej Sarah
  Tillykke til både dig og os med de nye videoer. Dejligt korte og simple…meeen, så let som det ser ud, når du viser det, synes jeg nu kke det er: jeg er tværet ind i gråt både over og under øjnene, allerede når jeg har påført stregen – og så synes jeg ikke farven holder ret længe på mig…har du et råd?
  Håber der kommer en video om, hvordan man opnår din fantastisk flotte hud

  Reply
  • Sara

   Hej YB, Jeg er enig i, at produktet kan drysse en smule, men prøv fx at duppe produktet lidt af på håndfladen, inden du kommer den op på øjet, så overflødig farve kommer af. Måske også lade være med at trykke produktet for hårdt på øjet? Dette er ikke et såkaldt “long-lasting” produkt – og det vil flyde lidt ud på øjenlåget, men prøv med en øjenskyggeprimer under, fx fra Urban Decay eller Too Faced? Der kommer maaange flere videoer og jeg lover at snart lave nogle med hud. 🙂
   Håber du ikke opgiver på Smokissime 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply