Miss Manga Punky Mascara

Pack-miss-punky-loreal-youblush

Jeg er en mascara pige og selv om jeg elsker at droppe mascaraen på modeller jeg lægger makeup på, kunne jeg nok ikke finde på at gøre det på mig selv i virkeligheden. Jeg elsker mascara og gerne mange lag. Den nye Miss Manga Punky Mascara er en super spænende nyhed fra L’Oréal Paris, hvor børsten har længere afstand i mellem “taggerne” som gør at dine vipper bliver mere spiky og samlede. Der kommer også mere mascara på, end på en almindelig børste.

Du kan lægge et, to, tre eller 5 lag med denne mascara. Jo flere lag, jo vildere bliver dine vipper. Lad vipperne tørre en smule ind i mellem lagene, så de klistrer mere og langsomt vil de samle sig mere og mere. Vil du have en ekstra spiky effekt, kan du bruge enden af mascara børste og påføre endnu mere mascara, som du klatter på vipperne, så de samler sig yderligere.

I dag testet jeg mascaraen med ingenting andet på øjnene, for at vise effekten. Jeg har nok 3-4 lag på her. Skulle jeg på fest (på en mandag) ville jeg haft matte mørkerøde læber til. Ellers er en fed sort eyeliner med til at gøre looket ungt og punket, ligesom i videoen her under.

TIP:

Vip dine vipper inden du kommer mascara på. Helt inde ved vipperoden, på midten af vipperne og næsten helt yderst så du får en pæn og jævn bue.

 

One Response to “Miss Manga Punky Mascara”

  1. Lisbet

    Det lyder som en jeg helt sikkert må prøve 🙂

    Reply

Leave a Reply