Mit fokus lige nu

Det er ikke meget jeg får blogget om dagen. Ironisk nok, arbejder jeg mere en på rigtig lang tid og denne uge har jeg 5 dage med photoshoots, noget der kræver al den lille energi jeg har tilbage. Når jeg er hjemme sen eftermiddag, er jeg rimelig smadret og bruger det sidste skud energi på at være sammen med min søn. Ingen kreativitet eller energi tilbage altså, til indholdsrige blogindlæg.

Jeg er nu i uge 35 af min anden graviditet og går på barsel lige om lidt. Faktisk er det mit sidste bekræftede makeupjob jeg tager hul på i morgen, så måske bliver det også mit sidste, inden jeg officielt trækker stikket 1.februar. Der bliver heldigvis stadig tid til bloggen. Ikke hver dag måske, men 2-.3 dage om ugen.

Jeg må sige, jeg glæder mig til at fokusere på baby lidt fremover. Sådan havde jeg det også til sidst i min første graviditet. At man har tid til at mærke lidt mere efter i sin krop og pleje sig selv lidt mere, inden det hele handler om amning, mangel på nattesøvn og bleskift.

Denne weekend er jeg alene med min søn, som tidligere i dag brugte min mave som hovedpude. Ret sødt syntes jeg. Gad vide hvordan det bliver at have to børn og gad vide hvordan min store dreng vil reagerer på at få en lillebror……

Leave a Reply