Mit Første Job som Værtinde

(en lettet, glad og lidt træt Sara efter eventet…)

SPONSORERET POST

I går var jeg værtinde for et event hostet af VEET, hvor de lancerede deres nye beauty gadget for pressen. Jeg har ikke rigtigt prøvet at være værtinde for et helt event alene før, men jeg syntes det gik så godt, til trods for at jeg skulle snakke foran 30 bloggere og skønhedsredaktører….

skaermbillede-2016-11-03-kl-11-28-15

Det er vigtigt for mig, når jeg bliver spurgt om sådanne opgaver – og andre betalte samarbejder, at jeg selv kan stå inde for produktet og syntes det er en god ide. Derfor testet jeg selvfølgelig produktet før jeg besluttede mig for at sige ja.

Her får I et lille sammendrag af min præsentation af Sensitiv Precision Beauty Styler, en helt ny beauty gadget fra VEET der både barberer og trimmer the ladies areas… Det er jo noget vi alle forholder os til dagligt, så hvorfor ikke tale om det og gøre det nemmere, hvis muligt 🙂 Den kan bruges til bikinilinjen, under armene og til øjenbryn – hvor end du vil fjerne hår.

Styleren hopper med på trendbølgen med beauty gadgets – der findes et hav allerede, der skal gøre ting nemmere for os. At rense huden, peele huden, pleje fødderne, lave gymastik for ansigtet you name it – og selvfølgelig er der også gadgets der fjerner hår.

Sensitiv Precision Beauty Styler er designet til os på farten, til at have med i håndtasken, til sportstasken, til at redde de små hverdagskriser der fx opstår når du står på arbejde og kan se du har glemt at barbere dig under armene og har en bluse uden ermer på. Eller når du sidder i flommende dagslys på kontoret og kan se i dit lommespejl at du måske ikke har så god badeværelsesbelysning alligevel og at du har glemt rimelig mange små brynhår…

Sådan virker den:

Den ligner en elektrisk tandbørste, men er nærmest mindre, og har to hoveder du kan skifte i mellem. Et smalt hoved med to sider med blade der barberer helt tæt indtil huden og er beregnet til bryn, ansigt eller mindre områder – samt et trimmer hoved. Og så er der et større større hoved (det der sidder på, på billedet) som er til krop og bikinilinje, samt et trimmerhoved. (den sidste del der ses på billedet er en beskyttende cap)

skaermbillede-2016-11-03-kl-11-22-32

Brynene:
Du kan forme og style dine bryn med barberbladet. Tør du ikke give dig i kast med det, er den perfekt til de hår, der gror udenfor din normale brynform – de hår der er på afveje eller hårene i mellem dine bryn.
Trimmerfunktionen er ganske genial, og nok den jeg er mest begejstret for. Den tager nemlig de irriterende lange strithår, der ødelægger formen på brynene fordi de aldrig vil ligge rigtigt. Jeg kender mange der klipper sine bryn, men det ender tit med at blive et meget skrapt og firkantet look. Med styleren, kører du trimmeren hen over brynet i modsat groretning, som giver et meget mere organisk resultat. Det er også ganske ufarligt, fremfor at stå med en saks tæt på øjet. Der er to længder på trimmerfunktionen, start altid med den længste længde og gå evt ned til den kortere. Det kommer meget an på, hvor tætte, mørke og lange dine bryn er..

skaermbillede-2016-11-03-kl-10-52-30

Kroppen:
Det større hoved er til kropsbehåring. Perfekt til bikinilinjen (hallo, perfekt til strandferien!), under armene eller til andre steder. Der er også en trimmer, som kan indstilles til forskellige længder. Den kan I selv forestille jer, hvad den kan bruges til…. Men det er super smart, praktisk og her bestemmer du selv, alt efter hvilken “style” du ønsker……

drew-barrymore

Det er et tillægsprodukt. Det er ikke meningen at styleren skal erstatte din pincet, brynaftale eller skraber hjemme i bruseren. Du skal bare have den med i tasken, når de små kriser opstår og du har brug for noget der kan hjælpe dig hurtigt. Den er mindre end en elektrisk tandbørste, den er batteridreven, du kan ikke skære dig på den og den er nem at bruge.

Sensitiv Precision Beauty Styler sælges i Matas, Bilka og Føtex for 249 kr.

Leave a Reply