Mit Yndlings læbeprodukt igennem mange år, kommer nu i flere farver!

Dette har jeg glædet mig til at dele med jer damer! For jeg har ikke tal på hvor mange jeg har anbefalet (og fået gjort afhængige) af Lip Glow fra Dior. En læbepomade der blev lanceret for nok 10 år siden, der tilpasser sig læbens farve og forstærker farven. Giver dem sådan en perfekt rosa “bitten lip” farve, uden at smaske, fedte eller glide nogen steder hen, fordi det er en læbepomade – der selvsagt også plejer læberne og giver en fin glans.

15.januar lancerer Dior og deres creative makeup artist Peter Philips (en af mine yndlings makeup artister) flere farvernuancer, samt to matte varianter og to varianter de kalder Halo – med en halographic finish.

Sååå hvis du leder efter en superlækker læbepomade til vinteren (og resten af året) der gør læberne virkelig fine med den mest naturlige farve, er dette stadig et af mine favoritprodukter – nu bare i flere farver!

Lip Glow koster 280 kr. pr stk.

2 Responses to “Mit Yndlings læbeprodukt igennem mange år, kommer nu i flere farver!”

 1. Mette

  Hvor spændende! Dem glæder jeg mig til at prøve!! Hvilken farve bruger du selv til hverdag og sådan? 🙂
  På forhånd tak!
  Kh
  Mette

  Reply
 2. Ida

  Jeg vil også rigtig gerne høre hvad farve du bruger! ? X

  Reply

Leave a Reply