Mizon Sheet Mask

Skærmbillede 2016-05-06 kl. 09.16.02

Så fik jeg endelig fingrene i de hypede sheet masks fra det koreanske hudplejemærket Mizon. De engangspakkede masker kan købes hver for sig eller samlet i testpakke, hvor du kan prøve samtlige 10 forskellige typer.

Maskerne har alle hver sin egenskab, alt efter behov og hudtype.

Nourishing
Watery Moisture
Line Fit
Lift Up
Whitening
Tone-Up
Soothing
Calming
Anti-Wrinkle
Firming

Jeg elsker denne type maske, da den ikke skal vaskes af huden bagefter. Den tynde gage, der er skåret ud som en maske med huller til øjne, næse og mund, er vædet med produkt og lægges hen over ansigtet. Masken skal virke i 15-20 minutter og bagefter tages af og smides ud. Glem ikke det overskydende produkt, der ligger i bunden af pakken, det kan bruges til at smøres på hals, hænder og bryst.

Efter masken, bruger du dine andre ansigtsprodukter som normalt.

Masken er perfekt til at have med på ferien, da de fylder minimalt i toilettasken og du måske har mere tid og overskud til at lægge en maske.

Vital Up Time Sheet Mask fra Mizon, 10 pack prøvepakke 295 kr. hos Beaumonde.dk

5 Responses to “Mizon Sheet Mask”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Lige et spørgsmål der ikke handler om indlægget. Kan du anbefale en Bodylotion med gradvis farve i. Vil helst ikke have for meget duft deri. Hvad gør du selv på denne årstid. Vil jo gerne snart have de hvide stænger ud i det fri men der skal altså farve på først:) kh. Tanja

  Reply
  • Sara

   Hej Tanja, Godt spørgsmål. Mine favoritter er Matas striberne (faktisk super til prisen) ellers James Read og Vita Liberata. Sidste er økologisk. KH Sara

   Reply
 2. Helle Rick

  Jeg har prøvet en enkelt af de masker dér, men kan ikke huske hvilken 🙂 Den var nu lidt sjov at have på, men skønt effekt på huden efterfølgende.
  Jeg har Snail repariring foam cleanser fra Mizon, jeg siger dig den er lækker. Den har en helt vild og lækker konsistens. Næsten ligesom skum på isvaflerne. Nøj, den er jeg virkelig blevet fan af. Har du prøvet den?
  God aften og tak for den absolut fantastiske parfume. Uhmm… den dufter så godt 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Helle,
   Der er hellere ikke synderligt meget at gøre ved pigmentpletter, bortset fra at holde sig helt væk fra solen. Laser behandling kan også gøre meget, men du skal ikke være i solen bagefter, de kommer bare tilbage igen. I know, har også lidt opgivet. Heldigvis har jeg fregner, så de blender lidt ind. Er hellere ikke så generet af dem, men holder mit ansigt væk fra for meget direkte sollys. KH sara

   Reply
   • Helle Rick

    Jeg har også fregner, så jeg siger gerne mine fregner er begyndt at vokse sammen 😉

    Reply

Leave a Reply