Modeugens bedste show 1

CPH51 175

Jeg mødte Stine Goya backstage i torsdags, inden hendes show. Jeg syntes hendes show var det mest originale – i Øbro svømmehallen. Alle fik uddelt Stine Goya vifter og der var kolde drinks og sodavandsis til alle! der var også 29 grader varmt…

CPH51 192

Tøjet var VILDT smukt og helt sikkert noget jeg vil købe næste sæson! Jeg køber mit tøj på youheshe.com – de har en egen Stine Goya shop. De har udsalg lige nu – Check it out!

CPH51 185

Pastel toner i fersken, pudder, sart lyserød, mange iblandet paljetter.. I love!

CPH51 188

Dette er min favorit kjole – og SKAL hænge i mit klædeskab næste forår! 🙂

CPH51 171

Makeup artist Sine Ginsborg lægger sidste hånd på Louise P’s makeup.

CPH51 178

Charlotte – et af Danmarks nyeste modelhåb, gik også showet. Jeg mødte Charlotte også til modeugen i NY, og er sikkert på at hun vil gå flere kilometer igen i år, når de internationale modeugerne går i gang i september.

Leave a Reply