Moisture Boost for Your Hair

Mit hår er knasende tørt om dagen og mine spidser knækker og knækker. I skrivende stund har jeg en hårmaske i håret med et håndklæde tullet løst rundt om hovedet – jeg er virkelig nødt til at blive bedre til at give mit hår fugt – ellers knækker det og bliver livløst. Sådan er det.

rosen serum

Rose Serum, Less is More, 230 kr.
Rose Serum er fantastisk til tørt og skadet hår. Den giver et smukt, blankt finish. Hvis du har tør eller irriteret hovedbund, kan du massere serummet i hovedbunden før du vasker hår. For ekstra fugt til din balsam eller hårkur, kan du også blande et par dråber Rose Serum i.

bumle

Quenching Complex, Bumble & Bumble, 315 kr.
Dette produkt er en leave-in maske til tørt og ødelagt hår. Den beskytter håret og giver masser af styrke og glans. Hvis du altid har tørt hår, kan du med fordel bruge den hver dag. Hvis du ’bare’ har vintertørt hår, kan du bruge den når du har vasket hår. Produktet skal ikke skylles ud.

kerastase

Serum Thérapiste, Kerastase, 280 kr.
Den ultimative pleje til meget skadet hår. Det er en serum, som er opbygget ved hjælp af to komponenter: En cremet top coat, der beskytter, forsegler og forbedrer hårkvaliteten, mens olien fugter de enkelte hårstrå. Serummet er samtidig varmebeskyttende.

Trines wardrobe oil

Argan Oil Serum, Trines Wardrobe, 90 kr.
Denne olie reparerer spaltede spidser og kemisk ødelagt hår. Den kan også bruges i almindeligt hår for at gøre det mere medgørligt og glansfuldt. Brug den enten i håndklæde tørt hår eller efter du har stylet dit hår. Argan olien er desuden uden parfume og parabener.

Skærmbillede 2016-01-18 kl. 20.20.14

Miracle Recharge Shine Spray, Aussie, 60 kr.
En super fugtspray, der med australsk ginsengekstrakt giver nyt liv til træt hår. Den styrker hårstrået indefra og giver masser af shine og fugt. Brug den i fugtigt hår inden du føntørrer.

3 Responses to “Moisture Boost for Your Hair”

 1. Sara

  Tak Sara! Er der nogen af dem, du har oplevet en længere varende effekt ved? Jeg synes, at jeg starter forfra ved hver hårvask – som om fugten kun har lagt sig på overfladen fremfor at trænge ind i dybden.

  Reply
  • Sara

   Hej Sara, Stylingprodukterne der giver fugt, giver ikke en så dybdegivende effekt som en hårmaske. Brug en hårmaske to gange om ugen, og lad den sidde hele virketiden ud. Brug derefter også olie til spidserne 🙂 KH Sara

   Reply
 2. Cecilie

  Den rosenserum tror jeg hellere jeg må prøve:). Har du flere tips til os der altid får irriteret hovedbund om vinteren? Ønsker mig forresten et indlæg om hvordan du sætter dit hår. Måske har du lavet det, men kan ikke finde det på siden. Kunne godt bruge lidt tips til at sætte en lob på den perfekte skødesløse måde.

  Reply

Leave a Reply