Mommy Friendly: Bodylotions

Her er nogle bud på gravid og mor venlige bodylotions. Som jeg skrev i indlægget i går, er huden kroppens største organ, derfor går jeg personlig meget op i, at det jeg smører mig ind med, når jeg er gravid og mens jeg ammer, er så rent som muligt.

skaermbillede-2016-10-27-kl-14-03-53

Woman Bodylotion fra Derma
En ganske basic bodylotion du kan få købt i supermarkedet, der hverken indeholder parfume, parabener eller farvestoffer. Super fin hverdagsbodylotion og også en jeg ville have det helt fint med, at bruge, når min baby ammer og ligger hud mod hud.

Deep Comfort Body Lotiojn fra Clinique
Alle Cliniques produkter er uden parfume, så hvis det er det du går efter sådan generelt, er det her du skal gå hen. Denne bodylotion er super fugtmættende, uden at fedte.

Lait Corporel fra Biothem
En af mine yndlings bodylotions og rigtig mange andres… Typisk en man køber i lufthavnen, når man er ude og rejse, da de tit er på tilbud til en rigtig fin pris. Dufter himmelsk af citrus og har bare den mest opfriskende og lækre duft. Indeholder ikke parabener.

Acai Body Lotion fra Rudolph Care
Svanemærket og eco certificeret. Denne yndlings bodylotion er derfor selvfølgelig uden parfume og har en svag duft (naturlig parfume) af hvid jasmin og melonblomst.

 

2 Responses to “Mommy Friendly: Bodylotions”

  1. Marie

    Fedt med artikler om produkter til sensitiv hud. Kan du ikke lave en artikel om selvforkælelse i samme genre fx med ansigtsmasker uden parfume

    Reply
  2. Annika

    Elsker selv den fra Biotherm, men vil lige gøre opmærksom på at den indeholder 3 af de 26 deklarationspligtige parfumestoffer. Til dem der går op i det 🙂

    Reply

Leave a Reply