Mommy’s Corner: Ammer du, skal du spise for to

Når man lige har født, er det sidste måske man tænker på mad. Jeg kan huske jeg tænkte efter jeg havde født min første søn for 3 år siden, jeg ville ønske der bare fantes en pille jeg kunne sluge for at blive mæt. Mad var nærmest et forstyrrende element i det virvar af følelser, stress, søvnmangel og den overvældende kærlighed jeg følte i starten. Her anden gang, hvor jeg har haft en hel del ammeproblemer, (interesserede kan læse om det her og her) har det slået mig, hvor vigtigt det er at spise godt (og mere), når jeg ammer.
Barnet får vitterligt sin næring igennem dig og det kræver op til 500 kalorier at amme pr dag!!

Min veninde, som også har haft ammeproblemer (at få nok mælk) huskede mig på det, for halvanden måned siden, da jeg ringede rundt i desperation til flere veninder. Husk at spise gode fedtkilder som nødder, avokado, laks og masser af kulhydrater. En en morgruppe på Facebook jeg er med i, var det flere der sagde de lavede deres chiagrød på fløde (!?) yep… så hvis du tænker du skal prøve at komme af de overflødige kilo fra graviditeten, bør du tænke anderledes. Det kræver nemlig meget energi at producere mælk og du vil mærke det ret hurtigt, hvis du bare får nok (og godt) at spise.

Bare et lille tip herfra; Glem at komme af med kiloerne – det skal du nok klare senere, men spis godt – flere måltider om dagen, snack en masse og drik MASSER af vand.

4 Responses to “Mommy’s Corner: Ammer du, skal du spise for to”

 1. LIVING WITH LESS

  Vidunderligt billede ?

  Reply
 2. LeahSephira

  Jeg er også vild med det billede af jer to! og super gode tips at have med sig til fremtiden 😀

  x
  LeahSephira

  Reply
 3. Mathilde

  Åhh, hvor ser han skøn ud – tillykke med ham, kære Sara ?

  Reply
 4. Mette

  Smukt billede – mega smuk mor❤️??

  Reply

Leave a Reply