Mommys Corner: Creme til din baby

Jeg har efterhånden ejet Rudolph Cares Mommy and Me Balm i et stykke tid. En balm jeg er blevet mega glad for, da jeg endelig fandt ud af, hvordan jeg bedst skulle bruge den. Ha ha ha… jeg kan også misforstå produkter en gang i mellem – tro mig 🙂

Den er nemlig rigtig god til babys numse – men i stedet for at bruge den NÅR babys numse ER blevet rød (som jeg først gjorde), skal den i stedet for på efter HVERT ENESTE bleskift, for at bedst undgå at numsen bliver rød.
Cremen lægger nemlig en beskyttende hinde mellem babys hud og bleen, som undgår at numsen bliver rød. Så er du god til at få smurt den på, efter hvert bleskift, får baby den blødeste numse, som aldrig bliver rød.

(Hvis numsen skulle gå hen og blive rød, syntes jeg Inotyol er det bedste, som fås på Apoteket og fjerner rødmen lynhurtigt.)

Udover det, er cremen super god til;

Babys kinder, når man er udenfor. Cremen lægger en beskyttende barriere, så du undgår røde og tørre kinder

Baby massage. Fantastisk lækkert for din baby og en fin stund mellem mor og baby.

Også til dig selv. Til tørre hænder, albuer, læber, hæle osv.

 

3 Responses to “Mommys Corner: Creme til din baby”

 1. Camilla

  Hej Sara, jeg er også glad for cremens gode effekt på tør hud, men desværre er duften ikke særlig lækker, fastisk synes mine børn, den dufter “ulækkert” og nægter at få den på kinderne 🙁
  Dens duft er ihvertfald ikke som mærkets andre skønne produkters duft.

  Reply
  • Sara

   Hej Camilla, Det er nok fordi den er helt uden parfume. Hvad med at prøve Aderma til dine børn? eller Xellence SOS creme?

   Reply
 2. Pernille Sparsø

  Må jeg komme med et lille og billigt tip til babys numse hvis den er blevet rød? Kog linnedklude i kamillete og læg dem afkølet på den røde numse ved hvert bleskift. Meget effektivt 🙂

  Reply

Leave a Reply