Mommys Corner: Mine bedste maveolier

Hold da op, der er sket meget med maven her på det seneste! Det er som om jeg er ved at eksplodere selv om jeg “kun” i uge 33… (især om aftenen) dvs a long way to go og et barn der kommer til at tage yderligere 2 kg. på. Sidst jeg var til jordmoder, for ca 2-3 uger siden, skønnet hun baby til at være omkring 1600 gram allerede – dvs en stor baby. Oh lord!

Min store søn var næsten 4 kg da han blev født, så jeg når nok op på det samme denne gang, men jeg skal love jer for, at denne lille fodboldsparker holder gang i mig, både dag og nat og min maveskin strammer og plukveerne tager til. OG, så har jeg skam også fået mit første strækmærke, liiiiige omkring navlen, som jeg slet ikke er særlig begejstret for. Ikke fordi jeg er så hys længere når det kommer til de små mærker. Jeg fik også et par sidste graviditet, selv om jeg nærmest badet i olie – det er hormonelt og ikke noget at gøre noget ved – men der fik jeg dem helt nederst på maven, nærmest under bikinilinjen og helt til sidst i graviditeten. Jeg opdagede faktisk før, da jeg havde født. Denne gang, er jeg lidt mere hys, fordi det lige er omkring maven og jeg ved jeg stadig har meget at vokse her til sidst. AV!

Nå men, det føles uanset godt, at smøre sin mave inde med en lækker, økologisk olie. Uanset om eksperterne siger, det ikke hjælper på strækmærker, føles det rart og godt på maveskindet og som om man i det mindste prøver at gøre noget…

Her er mine favoritter lige nu – olier, der også dufter af lækkerhed, fremfor de mere “rene” olier som mandel og babyolie.

Mild Body Oil 02 fra Karmameju – olivenolie/mandelolie/havrekerneolie med den skønneste sarte duft af beroligende lavendel, min absolutte foretrukne aften smørelse.

Body Oil, Limited Edition fra Rudolph Care – sart, ren  og velduftende olie fra acai/mandel/jojoba- og olivenolie jeg kommer på hele kroppen hver morgen, efter bad.

Leave a Reply