Mommy’s Corner: My Son’s Skincare

Det er alt, alt for lang tid siden jeg har lavet et Mommy’s corner indlæg. Jeg er i gang med at rydde op her på bloggen og få struktureret mine indlæg, så fremover, vil der komme et Mommy’s corner indlæg hver 14.dag.

Mange har spurgt ind til hvilke produkter jeg bruger til min søn Sølve, som nu er 22 måneder – 1 år og 10 måneder. (Shit han er snart to år!!) Sandheden er, ganske lidt og få produkter. Han kommer i bad hver anden dag ca og her kommer jeg uparfumeret olie i fra Derma Baby, samt en lille smule Bodywash fra Estelle&Thild. Olien giver den fugt huden har brug for, så han bliver ikke smurt mere ind bagefter. En gang om ugen, får han vasket hår. Dette er noget han H A D E R og lidt en kamp hver gang, men så må jeg være den onde mor og bare få det overstået. Her bruger jeg Mild Shampoo fra Estelle&Thild

På det seneste har han døjet med udslet under hagen – pga sutten som jeg nærmest ikke kan få ud af ham. På apoteket blev jeg anbefalet Cicaplast Barrier Repairing Balm fra La Roche-Posay, som egentlig er til læberne, men som har fungeret virkelig godt til udslettet, som næsten er væk.

Skærmbillede 2015-10-26 kl. 20.55.51

5 Responses to “Mommy’s Corner: My Son’s Skincare”

 1. HeLene

  Nu er mine ikke så små længere men i baby sam den gang kunne man købe en blå kande, med en blød kant af gummi som man fylder med vand og skyller med når man vasker hår, nul vand eller shampoo i øjnene. Den var vi glade for i mange år.
  Den har vist fået ny design http://www.babygear.dk/haarvask-kande-nuby-pink.html
  Håber det hjælper!

  Reply
 2. Amalie

  Hyggeligt med Mommy’s corner indlæg 🙂 Og dejligt med fif til gode produkter til de små! Når min søn har udslæt pga sutten (eller andre steder), synes jeg A-dermas Dermalibour virker fantastisk ??

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Amalie! A-Dermas produkter er også fantastiske. Dejligt når noget virker 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Anna

  Har ingen børn men må lige melde ind at den lille mand ser så kær ud! 🙂
  Fin, fin, fin

  Reply

Leave a Reply