Mommy’s Corner Update

Der går lang tid i mellem mine indlæg for tiden… Jeg er nu lidt over 2 uger fra min termin og jeg kan godt mærke det tærer på min energi og mit overskud. Vi har overtaget huset, som er i gang med at renoveres. Jeg gør ikke så meget derude, det tager min mand og håndværkere sig af, men det gør til gengæld, at jeg er meget alene med min store søn på 3 år. Han kan godt mærke mamma ikke har det store overskud, at far er meget væk om aftenen og at der er ændringer i vente – både med hus og baby. Han taler meget om det og lader til at glæde sig, men det er store ting i en lille 3 årig drengs liv. Det ved jeg.

Dagene flyver af sted og det er ikke meget jeg ligger på den lange side. Kaffeaftaler og planlægning af interiør i det nye hus, er noget jeg går MEGET op i. Det er VILDT sjovt og giver mig masser af glæde – det er jo vores nye hjem jeg giver form – et hjem vi skal have i mange år fremover og skabe masser af gode oplevelser og minder i.
Jeg vil så gerne have ting på plads så hurtigt som muligt, og jeg ved at når den lille kommer, bliver det time out på det projekt i et stykke tid. Man ved jo aldrig, hvordan man har det eller reagerer efter en fødsel, og klog af skade fra sidste gang (hvor jeg nærmest troede jeg kunne gå på vandet bagefter og var klar til at holde jul for hele min norske familie i sommerhus) VED jeg nu, at skal have to uger totalt alene med familien, så vi kan være i vores helt egen lille boble.

Så der går altså lidt længere tid i mellem mine indlæg, MEN jeg er her stadig og der kommer både gode beauty og lidt interiør updates på husprojektet inden længe.

DEJLIG søndag fra big mama i uge 39.

6 Responses to “Mommy’s Corner Update”

 1. Betina Berg Holm Andersen

  Lyder som en rigtig god ide med den der boble – det er en af de ting jeg tænker tilbage på med størst glæde efter mine 2 fødsler . boblen, følesen af at resten af verden gik i stå og bare ventede med tilbageholdt åndedræt på at jeg igen var klar til at deltage. – Magisk….

  Reply
  • Sara

   I know – den følelsen af “en timeout fra ens liv” er fantastisk! Det er nok (desværre) lidt anderledes, når man er selvstændig, men jeg vil prøve at nyde det så meget jeg kan. VH Sara

   Reply
 2. Sofie

  Hej Sara. Hvordan er pyjamasen i størrelsen – altså udover at den strammer lidt over maven i øjeblikket;-)

  Reply
  • Sara

   Hej Sofie, Jeg har en i str M og denne er str L. Jeg syntes faktisk de er lidt små i størrelsen. KH Sara

   Reply
 3. Susanne

  Hvor er pyjamasen fra – den er så fin!

  Reply

Leave a Reply