Mommy’s glam – nye vipper

 

Skærmbillede 2013-12-11 kl. 13.24.48

Skærmbillede 2013-12-11 kl. 13.32.17 Skærmbillede 2013-12-11 kl. 13.24.16 Skærmbillede 2013-12-11 kl. 13.27.52

Husk at gøre noget godt for dig selv, siger alle til mig, mens jeg er på barsel. Og ja… er det noget jeg er god til, så er det selvforkælelse! Denne uge har jeg fået ordnet mine bryn, fået julerød pedicure  og i går fik jeg sat vippe extensions på hos Lash Lounge på Frederiksberg.

Ikke noget jeg normalt får, men fantastisk at få lavet fra tid til anden, inden julefrokosten (eller festsæsonen skal vi måske kalde december), et bryllup, en stor begivenhed eller bare fordi du gerne vil slippe for at bruge mascara hver dag.
Unødvendigt og overfladisk, vil nogen måske mene, men samtidig noget der giver mig en super god følelse. Countdown – 5 dage til termin.

Vipperne bliver sat på enkeltvis, ovenpå dine egne vippehår og looket customizes til dig, så de passer dine vipper i længde, tykkelse, bue og ikke mindst hvordan du ønsker resultatet skal blive. Naturligt eller bambie?
Jeg valgte et ret naturligt look, og på billederne øverst har jeg kun mascara på de nederste vipper. Ikke helt skidt vel?

English:

I just teamed up with my personal glam squad this week. Got my browns threaded and dyed, red and Christmasy shellac pedicure and last, but not least, eyelash extensions at this salon.

Leave a Reply