Monday Bliss

IMG_2590

Jeg elsker at starte ugen med at arbejde hjemmefra. Har lige afleveret Sølve i vuggestue og været til et kort morgenmøde, inden resten af dagen tilbringes i mine nye (højt elskede) kashmere bukser fra Wuth foran computeren med grøn te i min fine Flora kop fra Royal Copenhagen. Jeg er begyndt at drikke (og nogen gange faktisk foretrække) grøn te fremfor kaffe om morgenen!? er helt overrasket over mig selv, da jeg ALTID har været en kaffe pige! Måske er jeg blevet lidt sundere, nu hvor jeg runder 35 år liiiiiiige om et par dage…. gisp!

NU står den på planlægning og organisering af Oslo Runway og de 10 shows L’Oréal Paris står for næste uge… Det bliver spænende. Alle looks blev kreeret i Oslo i torsdag og fredags, og med hjælp fra et kæmpe team af makeup artister skal nu de forskellige teams på plads, produkter bestilles, looks finpudses og face charts laves.

Ha en dejlig mandag!

4 Responses to “Monday Bliss”

 1. Maria Kristin

  Hei!

  Har du noen tips til gode friøsrer i København? Jeg er nyinnflyttet, og trenger en flink frisør!
  Har du ellers noen anbefalinger hvor jeg kan kjøpe shu umuera?

  Setter STOR pris på svar! Maria 🙂

  Reply
  • Sara

   Hei! Jeg går selv til Saco i Fiolstræde. Ellers er Studio Cim Mahony også fantastisk, men lidt i den dyre ende 🙂 Du kan kjøpe Shu hos Saco. KH Sara

   Reply
 2. Helle Rick

  Jeg er også vild med cashmere <3 Jeg har købt fra sitet http://www.life-is.dk.
  Skal lige spørge til længden på dine bukser? Du bruger sikker også en S. Hvad er den indvendige benlængde?

  Reply
 3. Anja

  Hvor er blusen mon fra?

  Reply

Leave a Reply