En morgen med Aloe Vera i fokus

Indlægget er sponsoreret af Infinite By Forever

I går var jeg i et kort øjeblik tilbage på job – jeg blev nemlig spurgt af Forever om jeg ville være med til at hoste deres presseevent i Danmark for lanceringen af deres nye anti age serie Infinite By Forever.

Serien kender I måske allerede til, da jeg har skrevet om den løbende den sidste måneds tid. En serie der tænker holistisk både med kosttilskud af collagen som virker på huden indefra og cleanser, serum og fugtighedscreme, der plejer og strammer huden op, udefra.

 

Eventet blev holdt inde på smukke restaurant Väkst – der i sig selv ligner et drivhus fyldt med planter. Den perfekte location til dette event, da hovedingrediensen i Infinite by Forever er Aloe Vera, som resten af Forevers øvrige sortiment som i øvrigt også er verdens største producent og distrubitør af Aloe Vera med kæmpe plantager i Arizona USA.

Så mens farmor passet mine to små drenge hjemme, smuttet jeg ind til byen i min fine nye Erdem x H&M kjole og fortalte om min erfaring med serien til udvalgte personer fra den danske presse. En hyggelig morgen, hvor jeg fik drukket en hel masse kaffe, taget to bidder af en croissant og  snakket med hyggelige kollegaer.

Leave a Reply