Moroccanoil Treatment VS Treatment Light

Jeg har fået en del spørgsmål op igennem, om hvad der er forskellen på den orignianle Moroccanoil Treatment – den lækre arganolie, der plejer tørt og skadet hår – og den Moroccanoil der hedder Treatment Light.

Moroccanoil Treatment var den første og originale olie der kom. Det er en multi hårolie, som først og fremmest bruges til at pleje håret, men også kan bruges til styling og føntørring, for ekstra shine. Håret bliver skinnende blankt og den forkorter endda føntørringstiden. Olien kan også bruges i spidserne efter bad, som jeg gør, eller i det tørre hår, hvis dit hår føles tørt og eller spaltet. Olien er tyk og fuld af antioxidanter fra arganolien.

Moroccanoil Treatment Light kom senere og blev udviklet til det finere hår. Perfekt for os Skandinavier, der ikke har det flotte, tykke amerikanske hår og har brug for en lettere olie, der ikke tynger håret. Olien er nemlig knapt så tyk i konsistensen, men gør præcis det samme som den originale olie.
Den lette variant af olien, er hellere ikke så gul i farven. Den er nemlig også lavet til os med lyst, hvidt og gråt hår, og vi kan trygt bruge den, uden at være bange, for at håret skal modtage farve af olien.

Håber jer der undrede blev lidt klogere.

Indlægget er lavet i samarbejde med Moroccanoil.

Leave a Reply