Mr. Josh Wood

Josh Wood er master of haircolor! Bum. Nu har jeg erfaret det på mine egne looker, og jeg må sige – ALDRIG har jeg været så tilfreds med min hårfarve, ALDRIG! Jeg har farvet/afbleget/tonet og stribet mit hår siden jeg var 14 år, og i følge Josh tænkte han på denne hårfarve med det samme han så mig komme ind af døren. Østers! ha ha.. Han vidste ikke helt om jeg turde, men altså, denne kolde nuance, med en sart undertone af noget lyserødt er farven jeg altid har ønsket mig, men aldrig fået. Desværre fremkommer ikke farven perfekt på billedet, men jeg lover at lægge flere billeder op, så I kan se den flotte farve.

Josh Wood Atelier reception ligner en dagligstue. Inspirerede og hyggelig, og man føler slet ikke man er i en friørsalon.

Vip salon, vip treatment. Hos Josh Wood Atelier kan du få manicure og pedicure samtidig som din farve virker. Please nogen i Danmark!?

Der er nok ikke mange frisørsaloner der kan have sin egen kok, men det har Josh. Superfood salat, ja tak!

Mig inden hårfarve. Jeg trængte til at få farve bund, men Josh syntes faktisk at mit hår var lidt gulligt, i sær i spidserne. Ikke hvad jeg kan lide at høre.

I London er der en der vasker dit hår, en der farver og en anden der klipper. Så professionelt!

Josh og mig! Han (og jeg) var super tilfreds med resultatet, og piger, denne hårfarve er meget mere skånsom mod håret end andre hårfarver, og jeg tror aldrig jeg vil bruge andet end Illumina fra Wella fremover. Desværre må vi vente til September før farven lander i hænderne på kyndige Wella saloner her hjemme. Kan du ikke vente, får UK farven i juni. Er du fristet af en tur til Josh salon, starter priserne på 150 pund for klip og hårfarve, slet ikke afskrækkende, når man har en celeber kundeliste og er i de bedste hænder man kan være, overhovedet. Jeg er så heldig!!!

Leave a Reply