Multi-use Makeup Products – Video

For et stykke tid siden, lavede jeg en film for Fashion-post hvor jeg viste flere multi-use makeup produkter – dvs produkter, der kan bruges til mere end én ting. Jeg elsker denne slags produkter, både når det kommer til at spare tid, men også for at have mindre at slæbe med i toilettasken eller håndtasken. I kan se videoen her, og ja, den er på engelsk…
På billedet ses producer Hannah og fotograf Maggie.

ENGLSIH:

A while ago I did a film for the Danish fashion and beautysite Fashion-post, where I’m the Special Beauty Contributor. I’m demonstating multi-use beautyproducts – a concept I really love, both for saving time and for downsizing. It’s in English and you can watch it right here.

 

2 Responses to “Multi-use Makeup Products – Video”

 1. Lise

  Det ville være fedt med flere videoer, du er så god på video! 🙂

  Reply
  • Sara

   Ej tusinde tak! Det blev jeg virkelig glad for at høre! Og jeg tror måske jeg har fået en supergod ide til et inspirerende og cool video koncept, som jeg tester ud her inden længe! 🙂 Tak for kommentar! KH

   Reply

Leave a Reply