Multitasking at my hairdressers

4sarayoublush

Når man er freelancer og sin egen chef, bestemmer man selv hvordan ens arbejdsdag skal se ud. I går afleverede jeg Sølve i vuggestuen 8.45 og spadserede derefter hen til min frisør Salon Saco i Fiolstræde med min computer i tasken.
Hurra for at jeg både fik klippet og farvet hår (som sædvanligt med de smukke og naturlige nuacner fra Wellas serie Illumina), lakket mine negle postkasserød OG arbejdet samtidig.

I dag er det 1.november. Tiden flyver af sted og jeg får en veninde til brunch om lidt. Nyd weekenden!

ENGLISH:

I love my new life and being a freelancer. The flexibility and that you can deside for yourself how to spend the day is just so liberating. Yesterday I left Sølve at daycare 8.45 and walk to my hairdressers. I love the fact that I got my hair cut and freshened up my colour (with Wellas Illumina colour), got my nails done AND got some work done a the same time.

Have a great 1st of November! xxx

Leave a Reply