My baby is getting so big

Skærmbillede 2014-10-06 kl. 11.31.27

I går kiggede jeg igennem billeder fra det seneste år.. Hold da op, som mit liv har ændret sig!! Nu er jeg blevet mor – en sådan en som står op inden Ramasjang typerne i fjernsynet, en som konstant har papirlommetørklæder i lommen, en som ikke har tid til at lægge neglelak længere (jooo ok så, måske en sjælden gang), en som ikke ved hvornår jeg vaskede håret sidst (hurra for tørshampoo), en som droppet eget shoppingbudget for at købe uldbodyer, regntøj og elefanthuer, en som ikke længere husker om jeg har spist morgenmad og en som desværre alt for sjældent får set mine veninder….

Der kom en person ind i mit liv for 9 måneder siden, som er vigtigere end ALT ANDET. Og det er Sølve, som startede i vuggestue i dag. Shit!!!

Den som bare kunne stoppe tiden… bare for et kort øjeblik.

Jacket//Ganni, Sneaks//Nike, Stroller//Stokke, Changeing Bag//Ida Ising.

Leave a Reply