My Beauty Flight Kit

Så har jeg pakket kufferten igen – og i morgen tidligt rejser jeg til MILANO! Jeg har ikke været der i 15 år, men heldigvis rejser jeg med det bedste rejsefølge – min dejlige veninde Louise. Vi skal hygge mega meget, drikke vin, sidde på fortovscafeer, kigge på mennesker og savne vore to små børn en smule. M å s k e skal jeg arbejde – det er jo modeuge – men det tager jeg helt som det kommer denne gang. Ingen skuffelser, bare god energi og to fine dage i 28 grader.

Nu er det ikke så langt til Milano, men her er de ting jeg tit har med når jeg flyver;

*
Er i klædt behageligt blødt tøj på

*
Et stor tørklæde til at have over skuldre eller rundt om halsen, hvis det bliver koldt

*
En sovemaske (især på lange flyveture, er det et must)

*
Tandbørste

*
Ørepropper

*
Decinficerende gele (der er virkelig mange bakterier der flyver rundt på et fly)

*
Håndcreme

*
Fugtmaske og fugtighedscremer

One Response to “My Beauty Flight Kit”

  1. Andrea

    I love these small essentials! And L’Occitane hand creams are simply the best 🙂 great blog, love the concept! xo

    Reply

Leave a Reply