My (current) Skincare Nightroutine

Mange af jer spørg indtil mine hudpleje rutiner. De skifter meget, fordi jeg hele tiden tester produkter, men lige nu og her til aften, har jeg renset min hud med disse produkter.

Ole Henriksen Truth Melting Cleanser sammen med Clarisonic med cashmere børstehoved (de blødeste). Derefter Instant Firming Beauty Shot fra REN (husk at det er ved at være sidste øjeblik, hvis du vil være én af de 10 heldige vindere af dette produkt!) inden Super 16 Serum fra Oskia, Eye Cream fra Rudolph Care og den fantastiske Sleeping BB Mask fra Erborian – et koreansk hudplejemærke, som er meget oppe i tiden – en tendens som har fået sit eget navn; K-Beauty, Jeg købte denne maske i Sephora i Paris og den giver den mest fantasiske og skønne hud morgenen efter. Det er nemlig en fugtmaske, som du sover med.

Sov godt! Jeg går tidligt i seng i aften! Bedste luksus i verden! 🙂

ENGLISH:
Many of you ask about my skincareroutines. They change a lot, since I try new products all the time, but right, tonight I used these products.

2 Responses to “My (current) Skincare Nightroutine”

  1. Camilla

    Åh, Instant Firming Beauty Shot fra REN er så lækkert et produkt! De 10 personer, der vinder én kan godt glæde sig (:

    Reply
  2. Thea Terese Stenholt Nielsen

    Sara.. Har i øjeblikket virkelig problemer med tør, ru og irriteret hud i ansigtet. Især omkring munden/hagen. Har normalt den pæneste hud, uden tørhed og andre problemer.. Er 23 år og bruger mist, serum og creme fra jurlique, rens fra melissa, skrub fra rudolphcare og hybenkerneolie. Min hud er lys, fin skandinavisk som din. Har du et godt råd?

    Reply

Leave a Reply