My favorite facial oils

Nu hvor efteråret er begyndt at snige sig på, har min hud pludselig brug for mere fugt. Jeg kan mærke det på min hud, at den strammer lidt mere og ikke ser så dewy ud som den gør om sommeren og foråret. Jeg er gået i gang med mine ansigtsolier igen, som er en livredder for min hud, vinteren igennem. Har du tør hud som mig, bør du overveje at give din hud lidt ekstra fugt om natten eller måske også om dagen, ovenpå din dagcreme.  Her er mine favoritter, fra venstre; Rose Synergy Restoring Facial Oil fra RenLuxary Facial Oil fra Rodin og Facial Oil fra Rudoplh Care

My skin definitely needs more moisture through fall and winther, and my skin is already crying for my facial oils. Here are my favorite, all natural and organic, that I use during day and night on top of my moisturising cream: Rose Synergy Restoring Facial Oil fra RenLuxary Facial Oil fra Rodin og Facial Oil fra Rudoplh Care

Leave a Reply