My heart belongs to..

Den eneste Creed Boutique i verden ligger på 38, Avenue Pierre 1er de Serbie. MUST for mig på næste Paris besøg!

Creed! Jeg var forbi Illums kosmetik og parfume afdeling i aftes, og jeg må virkelig sige at I alle sammen burde tage turen forbi og se den fantastiske parfumesamling af Creed parfumer! Creed er det eneste eksisterende privatejede parfume emperium og blev grundlagt i 1760.  Creed har kreeret dufte til celebritys, hollywoodstjerner, politikere og royaliteter igennem tiderne,  blandt andet fik Fyrst Rainer lavet en parfume, Fleurissimo til Grace Kelly, på deres bryllupsdag. Michelle Obama har uddalt at hun elsker Love In White (som jeg har duftet til i dag)  arg, kan ikke huske prisen på duftene lige nu, men de ligger i den pebrede ende. Finder ud af det i morgen, og skriver på. Men en ting er sikkert – flottere parfumer finder du næsten ikke, og Spring Flower eller Love in White står på min ønskeseddel, når jeg fylder 30 år næste måned…..

Creed! I love the Creed perfumes. So much history and such wonderful decorated bottles.

Leave a Reply