My Life the Passed Year

mylove-myfamily-youblush

Uhhh ha… så er jeg endelig kommet mig af sted på juleferie i Norge, efter 2 dage med børnefødselsdag – min første af slagsen i eget hjem – Sølve blev nemlig 1 år i går, 20.december. Og for et år –  fyldt med kærlighed, angst, bekymring, lykke, søvnmangel, træthed, hjertebanken og den bedste følelse man overhovedet ikke kan beskrive med ord, inden man selv oplever det – moderkærlighed.

Det er så vildt hvad der er sket med mit lille barn på 1 år… fra at sove 23 timer i døgnet til at selv kunne sidde, gå, spise, snakke (et sprog ingen selvfølgelig forstår endnu) til at have personlighed og sin egen mening. Jeg elsker hver dag som går og kan ikke forstå hvordan denne kærlighed kan vokse og blive større og mere inderlig for hver eneste dag.

Well, det var en lille personlig update herfra. Billedet nederst er fra i morges, i solopgangen ind med fergen i Oslofjorden. Billedet øverst til højre er fra et par timer efter, på kaffebar. Håber I alle er kommet i julestemning. Det er jeg, for her ligger sneen klar på pisterne og mit nye snowboard står udenfor..
Dejlig 4.søndag i advent til jer alle.

ENGLISH:

Yesterday my little boy turned 1 year! It’s been the most amazing and crazy year in my life – filled with love and lack of sleep.. ha ha.. 

Have a wonderful Sunday. Hope you’re all getting in the right Christmas mood. We’re in Norway and I’m ready to hit the slopes tomorrow with my new snowboard. Have a wonderful Sunday.

4 Responses to “My Life the Passed Year”

 1. Anne NS.

  Hyggelig update – tænk, hvor meget der kan ske på et år. Jeg er ikke mor endnu, men glæder mig og er spændt på at det bliver min tur om et par år.
  Ha’ en dejlig jul!

  Reply
 2. superheltemor/kim

  Tillykke med Ham! Og sikken et skønt billede af jer alle Tre!

  Reply
 3. Anna

  Sikke en udvikling, stor omvæltning i livet. Tak for update 🙂 Tillykke til den lille fyr

  Reply
 4. Kirsten V

  Stort tillykke med Sølve ! 🙂

  Rigtig glædelig Jul til dig og dine kære.

  På Julekalenderen står der hver dag ved min deltagelse, Your comment is awaiting moderation. Håber den går igennem og jeg deltager. 🙂

  Mange tak for en meget inspirerende og lærerig blog.

  Reply

Leave a Reply