My New Video Concept #minutemakeup

I morgen er der præmiere her på bloggen, på mit helt nye video koncept #minutemakeup.
Jeg kommer til at lave korte, små videofilm, hvor jeg viser hvordan et bestemt makeupprodukt virker på en nem og gennemskuelig måde.  Alle film er optaget med mig selv som model og filmet med min ydmyge iphone i dagslys her på køkkenet, som I ser på billedet over.

Jeg elsker at give tip videre til jer og med #minutemakeup vil jeg skære helt ind til benet og gøre det simpelt (både for mig og for jer) uden en 10 minutter lang tutorial. Jeg får masse ny makeup ind af døren hver uge, og jeg ved hvor frustrerende det kan være at læse om et produkt man syntes lyder fantastisk, men som man ikke aner hvordan skal bruges. Alt er nemmere med en lille demo, og det håber jeg at jeg kan give jer nu.

Det er nemlig meningen at I vil kunne se videoerne på jeres telefon, på farten, når I ligger på sofaen, står foran spejlet eller hvor som helst. Efterhånden vil jeg måske sætte flere videoer sammen som kan skabe helt helt look, men mine #minutemakeup videoer vil som udgangspunkt kun fokusere på én ting og ét produkt. Og som navnet hentyder, varer de ikke længere end omkring 1 minut.

Jeg håber I vil tage godt i mod mit nye koncept. Jeg glæder mig i hvert fald til at dele dem med jer.

ENGLISH:
Tomorrow I will share a new video concept with you called #minutemakeup. I’ve made short videofilms where I demonstrate how to use a certain makeup product, in a quick and easy way. All videos are made by me and filmed home in my kitchen with my iphone.

I love sharing tips with you and I have all this makeup that I love and write about. I know how frustration it can be, to fall in love with a product without being sure how to use it the right way. I hope I can make this easier for you with this new concept and shortcut tutorials.

I will focus on one product and one feature at a time and the videos will not be longer than around 1 minute. Easy, quick and hopefully usefull.

I hope you will like my new videos. I can’t wait to share them with you!

6 Responses to “My New Video Concept #minutemakeup”

 1. Emma

  Hej Sara, Så fint med det pinke pastel hår. Jeg havde engang selv denne farve fordi loreal havde en pastel hårfarve. nu er den udgået og vil så gerne have den hårfarve du har bare engang imellem. hvad bruger du? 🙂

  Reply
 2. Lise

  Uh det glæder jeg mig til! 🙂 virkelig god ide

  Reply
 3. Ana

  Hej Sara, det en rigtig fed ide og det fungere rigtig godt med de to videoer du allerede har puttet ud! Det er meget rart at se dig in action 🙂

  Reply
 4. Claudia

  hold op, hvor jeg elsker dit hår! det er virkelig flot og en helt igennem fantastisk overgang fra det helt blonde/lyse til det meget sarte pastel pink. grundet min misundelse over dit MEGET flotte hår, ville jeg høre hvad du har brugt? altså farve og mærke.
  god aften 🙂

  Reply

Leave a Reply