My Post Flying Skincare Routine

Internet forbindelsen på mit hotel her i Grækenland er desværre håbløs, og vi er lange dage på location uden netforbindelse overhovedet, så jeg får desværre ikke lagt så mange billeder op fra turen, som jeg gerne ville. Jeg er på tur sammen med norske Costume – for at lave modeserier til deres sommer og efterårsnumre.

Efter en lang flyvetur er ens hud både træt, hævet og tør, så jeg sørger altid for at have nogle lækre hudplejeprodukter med i min toilettaske, som hellere ikke fylder for meget. Travel size forever! Elsker små produktstørrelser!

Denne gang forberedte jeg huden først med Biologique Recherche Lotion P50W – en let eksfolierende tonic som jeg kommer på en vatrondel, som tager de døde hudceller og renser huden.

Derefter kommer jeg den fantastiske Facial Scrub Mask fra Rudolph Care, som både er en scrub og en fugtgivende maske. Masseres blidt ind i huden og lad den derefter sidden i 15 minutter.

Inden jeg skal sove kommer jeg Drink-Up Intensive Overnight Mask fra Origins – en all time favorit fugtmaske, som jeg lader sidder på huden natten over.

Er jeg hævet i ansigtet dagen efter, kommer jeg den lækre gelemaske fra GoToSPA – Refreshing Ice Water Mask. Den ligner bogstavelig talt en maske, som du tager ud af forpakningen som et “gele ansigt”  og som skal ligge på huden i 20 minutter, mens du slapper af.

Dette var mit post-flight hudpleje rutine. Og så rigeligt med vand og søvn.

Pst. Sovemasken er fra Holistic Silk.

7 Responses to “My Post Flying Skincare Routine”

 1. Camilla

  Fugtmasken fra Origins er bare så fantastisk! (:
  http://cammi.dk

  Reply
 2. Miri

  Hvor køber du Biologique Recherche Lotion P50W? 🙂

  Reply
  • Kathrine

   vil jeg også gerne vide <3

   Reply
  • Sara

   På Champs Elysees i Paris… KH Sara

   Reply
   • Sara

    I Paris desværre. De er old school og har ingen webshop, men en virkelig fin butik i en baggård på Champs Elysees… KH sara

    Reply
 3. Sophie Ella

  Jeg er også totalt vild med Facial Scrub Mask fra Rudolph Care. Har du set, at man kan få Rudolph Care på tilbud her: http://www.ren-velvaereshop.dk/rudolph-care-744/ ? Bare et tip;-)

  S.E.

  Reply

Leave a Reply