My (superquick) skincare

2

Dette billedet er sådan cirka rimelig præsentabelt for hvordan jeg både ser ud og føler mig disse dage. Håret op, næsten ingen makeup, mat i huden, flere rynker og max træt. Bebsen er syg efter kun en uge i vuggestue og alle de planer jeg havde lagt, skal lige ombookes og ændres. Det er helt fint – Sølve vil altid komme først, ALTID – men nu var jeg bare SÅ KLAR for at komme ordentlig i gang. Nu bruger jeg i stedet hver pause og hver aften til at arbejde, men må være ærlig og sige, at jeg glæder mig til han bliver rask igen. Få være lidt mig selv, have tid til at tænke klart, får lavet lidt arbejde og holdt uendelig mange møder. Han ELSKER at være i vuggestue, derfor er jeg glad og tryg med at efterlade ham hos pædagogerne. Og glæder mig som et barn juleaften, til at hente ham timer senere..
Nå… men busy scheduele kræver kræver effektive produkter og makeup. Her er lidt af mine favoritter lige nu.

Eyecream//Rudolph CareLip & Cheek Cream//Bobbi Brown, BB Leave In Cream//Lernberger Stafsing, Touche Eclat//YSL, Beauty Elixir//Caudalie, Beauty Awakening Rehydrating Mask//Dior, Skin Perfection Anti-TIredness Beautifying Daily Care//L’Oréal Paris, Flash Rinse 1 Minute Facial//REN, EGF Serum//Bioeffect

ENGLISH:

This picture represents pretty good how I feel these days. A bit pale, a bit drawn, hair up and super tired. My baby is sick and I’m trying to keep up with work in all my breaks and every evening. I can’t wait to get started working again, I miss it so much now, and since my baby loves kindergarten, I feel good about leaving him in the morning. It also feels like Christmas eve when I go up the stairs to pick him up hours later. It’s fantastic to have taken this step further, from being on maternity leave to now function as a “real” familiy.
well. have a look at my beauty favorites right now. They must be effective and be easy and quick to use.

One Response to “My (superquick) skincare”

  1. HeLene

    God hurtig rutine, tak for ideer!

    Reply

Leave a Reply