My Top 3: Weleda

Weleda har lavet økologisk hudpleje siden 1921 og et af de mest originale øko-mærker jeg kender. Det Schweiziske hudplejemærket laver 100% naturlige produkter med ingredienser fra egen urtehave, og der fokuseres på bæredygtighed, hvor alt skal være “til gavn for mennesket og verden som helhed” – en Rudolf Steiners filosofi om menneskets sundhed, sociale ansvar og miljøbevidsthed.

Og selv om indpakningen er ret basic og farverige, er det virkelig lækre produkter.
Disse produkter står blandt andet på min badeværelseshylde;
weleda-skin-food-youblush
Cremen står på min egen hylde, men ligger også i mit makeup kit og er blevet anbefalet utallige gange til folk med ultratør hud. Cremen er ekstrem fed, men føles alligevel lækker på huden og trænger ind og giver huden masser af næring. Det er en “redningscreme” til albuer, fødder, hænder, ansigt – det sidste bruger jeg den mest til. En superfin natcreme!
Skin Food fra Weleda

lavender-bath-milk-weleda-youblush
Jeg ville virkelig ønske jeg selv havde et badekar! arg altså, hvor ville det bare være lækkert! Men denne bademælk ligger i min toilettaske (eller for at være helt ærlig, er den hældt over på en mini plastik container. Man er vel praktisk anlagt) og kommer i badet når jeg er ude og rejse, og der er badekar på hotelværelse. Der findes virkelig ikke noget lækrere end et varmt karbad med beroligende lavendel i. Og man sover som en lille baby bagefter.
Lavender Relaxing Bath Milk fra Weleda

almond-oil-youblushMandelolie er en klassiker når man er gravid, de den indeholder masser af E-vitamin, der gør huden elastisk og antioxidanter.
Jeg brugte den til kroppen da jeg var gravid (lidt en luksus), men udover som et ekstra beskyttende lag til ansigtet om vinteren, er olien også perfekt som neglebåndsolie og makeupfjerner.
Almond Soothing Facial Oil fra Weleda.

Indlægget er lavet i samarbejde med Weleda.

 

2 Responses to “My Top 3: Weleda”

 1. Christina

  Det er også et af mine yndlingsmærker. Jeg bruger den mandelolie, som du har vist, når mascaraen er genstridig at fjerne, og når ansigtet føles stramt her i kulden. Jeg elsker også rosenolien til kroppen. Jeg køber altid produkterne i Tyskland, hvor der er meget at spare i forhold til herhjemme.

  Reply
 2. Mette

  Hej Sara,
  Jeg har lige et spørgsmål til dit indlæg om Maybeline dream matte mouse foundation –> http://youblush.com/video-minutemakeup-velvet-matte-foundation/#comments
  Jeg er nemlig virkelig hook på, at begynde og bruge den efter jeg har set din make up video 🙂 Jeg er normal lys skandinavisk i huden men kan derfor også godt lide og benytte mig af spraytan fx fra mærker som Tanning dk eller James read. Men det er der jeg vil spørge dig om hvilken farve af matte mouse produktet du vil anbefale til efter brug af spraytan? 🙂 Jeg ved det kan være lidt svært og vide efter hvor mørk tanningen er – men håber du evt kan komme med bud alligevel – eller måske anbefale et andet produkt og farve? 🙂
  På forhånd mange tak og god weekend! 🙂

  Mvh Mette

  Reply

Leave a Reply