My Weekend

Denne weekend har været fantastisk og hæsblæsende. Perfekt sensommer vejr, masser af planer og masser af tid med min lille søn Sølve, som nu er blevet 1 år og 8 måneder. Fødselsdag, legeplads, vasketøj, male toilettet lyserødt om aftenen, brunch fødselsdag (igen), playdate (igen, igen), indkøbstur, morgenmadsbesøg etc etc.
Tiden flyver, så det har hverken været tid eller overskud til blogindlæg. Nogen dage er mit hoved fyldt med så meget andet, jeg ikke aner hvad jeg skal blogge om. Disse dage sker der ingenting på bloggen, og jeg har forsonet mig med, at det er OK, selv om jeg prøver at blogge hver dag.

Jeg har været alene med Sølve denne weekend (og det meste af sidste uge, da farmand arbejdet fra tidlig morgen til sen aften) og selv om det er dejligt med både alene tid med min søn og lidt Sara-alene-tid om aftnerne, kan det være ret hårdt til tider. (AL RESPEKT TIL ALENE MØDRE, I ER FOR SEJE!!!) Måske lidt ekstra hårdt, når man vågner op søndag søndag til lækage under køkkenvasken og virkelig forbander en fisketur i Sverige langt væk…
Det tog lidt ekstra lang tid at komme ud af døren i morges, men jeg fik snappet dette søde billede af Sølve, som er meget fascineret af min makeup.

I morgen kommer farmand hjem og får forhåbentlig styr på løjerne her hjemme, mens jeg er til et spænende møde i Stockholm. Når jeg kommer hjem, skal jeg male toilettet færdigt og forhåbentlig snart vise jer billeder af resultatet.

Håber I har haft en god weekend!

One Response to “My Weekend”

  1. M&MFASHIONBITES

    Cute photo 🙂
    BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
    Maria V.

    Reply

Leave a Reply