My work: 3 Partylooks

Hår: Hele håret er rullet op på varme curlers, og siden er krøllerne børste godt ud igen med en børste. Det giver et fantastisk blødt fald, ALLE kan lave. Husk at sætte curlerne i håret vandret, og rul curleren fra hårspidserne til hårrod indad mod hovedbunden, så håret bliver løftet. Modellen har Minx negle – få dem hos Silkyway.

Denne frisure er bygget på den første frisure, med krøllerne. Så frem med curlerne igen, for de fine hollywood krøller. Du skal bruge en voks og en gele og rede og rede og rede den ene side stramt tilbage bag øret, og over hovedet. Brug rigelig med hårspray, og husk at rede krøllerne, så de samler sig på den ene side.

Selv om denne frisure ser elegant ud, er den nok den nemmeste af dem alle. Red alt dit hår i en høj hestehale og touper hele håret med en hårbørste. Bare giv den gas, så dit hår ligner et fuglerede. Sno hestehalen løst rundt om elastikken, mens du reder håret glat på ydersiden med en hårbørste. Denne knold er rigtig stor, det behøves din ikke være. Det vigtigste er at du touperer hestehalen, så den får volumen, og reder ydersiden, så den bliver mere glat. Afslut med hårspray og shinespray, og nulre håret over ørene lidt, så du får ud nogle fine hårstrå, som gør frisuren knapt så stram, men mere feminin.

**************

Den opmærksomme Eurowoman læser, kan sikker genkende disse billeder fra sidste år, i januar tror jeg. Jeg kom lige til at kigge på dem i går, og syntes de er ret gode. Det er meget godt at få billeder lidt på afstand en gang i mellem. Det er min kæreste Jacob Hoffmann der har taget billederne, Ed Moelands der lavet hår (han er signet af bureauet Jedroot som er superhot), AnnaBells ansigt fra Scoop Models og mig på makeup. Tænkte det måske var lidt god inspiration til julemakuppen og hår?

I found these pictures yesterday – they were printed in Eurowoman in January, but I just though they would be good inspiration for you in front of all Christmas parties. Ed Moelands, signed by Jedroot did the hair, my boyfriend Jacob Hoffmann took the pictures, Annabell from Scoop Models is the face, and I did the makeup.

Leave a Reply