Nailpolish You Can Apply In The Dark

Oh yes – jeg mener det jeg skriver i overskriften. Denne neglelak fra Essie hedder Summit Of Style og er en neglelak der er “bullet-proof” – den kan lægges på i dæmpet belysning, med et par drinks indenbords eller i en flyvende fart, på vej ud af døren. Det kan næsten ikke gå galt, kun blive pænt! Jeg prøvede sidste weekend, hvor jeg havde nogle piger over på drinks inden vi skulle til middag, hvor jeg tidligere på dagen sagde til min mand; “Jeg håber jeg når at få neglelak på”… Ahh life with kids.. det gjorde jeg så ikke, så det neglelakken kom på i mens jeg snakkede løs med mine veninder. For at være helt ærligt tænkte jeg først; just another nailpolish, men denne glimmerlak er transparent i lakken og har de fineste guldfarvede glimmerkort i to størrelser. Lidt som et stjernedrys på neglen… et lille diskret hint af fest på neglene. Elsker den! Totalt ny favorit! God for travle typer, mødre eller glimmer elskere.

ENGLISH:

This is the nailpolish that basicly can’t go wrong. The transparent base makes if impossible to disover mistakes and the two-sizes of glitter makes your nails shine and sparkle in seconds. Put in on in a hurry, in the candlelight dim or while your sipping your pre-dinner cocktail, as I did last week. Essie Summit of Style – my new favorite!

6 Responses to “Nailpolish You Can Apply In The Dark”

 1. Laura

  Den kunne også være fin ovenpå en mørkeblå lak, så er der da virkelig stjernehimmel for alle pengene <3

  Reply
 2. Bente

  Kan den vindes deltager jeg gerne

  Reply
  • Sara

   Hej Bente – den kunne vindes i går :/ Men kan selvfølgelig købes for 100 kr. i Matas. Virkelig pengene værd. Det fine med denne lak er også at det ikke synes når de slides i kanterne.. glimmeren forbliver på neglene i ret lang tid og den klare lak er jo transparent… win win! xxx

   Reply
 3. Anne S.

  Jeg synes også virkelig, at den ser fin og ret diskret ud i forhold til mange andre glimmer neglelakker, og så kan jeg virkelig godt lide detaljen med, at de små glimmerpletter er i to forskellige størrelser. Måske man skulle slå til?!

  Reply
  • Sara

   Det er totalt min nye favoritlak! Har farvede glimmerlakke på i dag (se instagram) og den ene negl er allerede skallet af! Det vil man aldrig se med denne Essie lak pga den transparente base. xxx

   Reply

Leave a Reply