Natural Eyemakeup Like A Pro

I sidste uge, var jeg i Århus og lave makeup for Pieces og deres smykke katalog. Jeg afleverede først min søn hos svigermor på Fyn, da min mand arbejder lange dage på en tv-serie lige nu. Sådan må det være en gang i mellem, for at få enderne til at mødes, men et pit stop med overnatning i begge ender af arbejdsdagen midtvejs til Århus, var egentlig også helt perfekt – og det er altid dejligt at besøge min svigermor og blive lidt forkælet.

Jeg syntes makeuppen på den smukke model Camille blev ret så flot, derfor tænkte jeg at dele hvilke to øjenskygger jeg brugte. De blev begge to mikset på en stor pensel, først i Wedge (som er mat) og så i Tempting (som er shimmery). Med vinduesvisker bevægelser lagde jeg øjenskyggen på med en stor, blød pensel (nr. 224 fra MAC) på øvre øjenlåg og med en lidt mindre pensel (nr. 239) under øjnene.

Eyeshadow, Wedge og Tempting fra MAC, 150 kr. pr stk.

4 Responses to “Natural Eyemakeup Like A Pro”

 1. Nanna

  Super flot make-up Sara. Rigtig naturligt 🙂 Hvad har hun på læberne?
  Kærligst Nanna

  Reply
  • Sara

   Hej Nanna! Tusinde tak! På læberne har hun Color Riche paletten i Nude – den lyseste af farverne mikset med den næst lyseste. Den pæneste læbepalette! KH sara

   Reply
 2. Kat

  Wow ! De farver skal prøves! Flere af disse indlæg :p

  Reply

Leave a Reply