Need To Know: What Is Olaplex?

Du har måske hørt om Olaplex, set reklamen hos din frisør eller læst lidt om det på nettet – men har du haft det lige som mig, og egentlig været lidt usikker på hvad det egentlig er, kan du roligt læse med videre.

Jeg spurgte nemlig min frisør Betty, som gav mig en nem forklaring sidst jeg var forbi.

“Hver gang du giver dit hår en form for kemisk behandling i form af farve eller afblegning, ødelægger du håret. Olaplex går ind i håret og reparerer svovelbroerne (det der binder håret sammen og som tit bliver ødelagt når du farver håret – så håret bliver mat, kruset eller lidt “tyggummi-agtigt”) Dvs du kan gå fra helt mørk til blond uden at skade håret særlig meget, og stadig ende op med et hår, der er glansfuldt og ser sundt ud, hvis du får Olaplex med i din farve, når du får det farvet hos frisøren.”

Du kan også få Olaplex med hjem – i en mildere “hjemme behandlings” udgave. Jeg bruger den i fugtigt hår, aftenen inden jeg ved jeg skal vaske håret, så produktet får lov til at trænge godt ind, før jeg vasker det. Olaplex trænger altså dybere ind i håret end en almindelig hårkur.

Olaplex gør dit hår sundere, stærkere, mere smidigt, giver færre knækkede håret og mere glans.

Ps: Eftersigende, var det Olaplex Kim Kardashian brugte i sit hår, da hun var blond.

Skærmbillede 2016-03-26 kl. 20.23.18

7 Responses to “Need To Know: What Is Olaplex?”

 1. Anett

  Jeg pleier bruke Philiph Kingsley “Elistiziser” før hårvask – men prøver nå Olaplex mellom bleking av etterveksten – og lurer på hva som er forskjellen på disse?

  Reply
 2. HeLene

  Tak for indlægget, er der silikone i produktet?

  Reply
  • Sara

   HEj Helene, Nej, der er ikke silikone i Olaplex 🙂 KH Sara

   Reply
   • HeLene

    Mange tal Sara, så skal jeg bare om at finde en frisør som bruger det til næste gang jeg får striber. Har du et forslag (KBH) så tager jeg gerne et tip 😉

    Reply
 3. HeLene

  MANGE tak ikke tal =)

  Reply
 4. Stine

  Hvor kan man købe det?

  Reply
 5. Satina Wandel

  Jeg fik Olaplex i, da jeg blev klippet og farvet for et par uger siden.
  Jeg kunne klart se forskel fra de andre gange, hvor jeg er blevet farvet 😀

  http://satinawandel.dk

  Reply

Leave a Reply