Need To Know: Probiotics

Mange har tendens til at være bakterieforskrækkede, og vi elsker produkter, hvori der indgår ordene ’anti bacterial’ og spritter gerne hænder flere gange om dagen for at undgå bakterier.
Det virker derfor temmelig ulogisk at smøre bakterier i ansigtet, men det er faktisk netop det denne tendens handler om.

Probiotika er mælkesyrebakterier, der stammer fra bakteriekulturer i for eksempel mælk og yoghurt. De “gode” bakterier bidrager til at bekæmpe betændelse i tarmen og neutraliserer affalds- og giftstopper. Bakterierne hjælper med at skabe balance i fordøjelsessystemet – en
balance som nemt kan forstyrres af vores livsstil, blandt andet af stress, dårlig kost, allergi overfor bestemte fødevarer eller efter en penicillin kur.

En af de største fordele ved probiotika er dens evne til at berolige huden. Probiotika har desuden antiinflammatoriske egenskaber, som er fantastisk til hurtigt at dæmpe inflammation og rødme for personer med følsom hud og rosacea. Derudover styrker det hudens beskyttende barriere, opretholder fugtniveauet og forbedrer immunforsvaret.

Tre produkter med probiotika

clinique redness solution

Redness Solutions Daily Relief Cream, Clinique, 405 kr.
Mild ansigtscreme, som øjeblikkeligt beroliger huden og mindsker rødme og irritation ved hjælp af probiotika.

Vita viva
Probiotic 30 billion, Vita Viva, 570 kr.

Disse mælkesyrebakterie kapsler indeholder 30 milliarder naturlige og gavnlige bakterier, som findes i vores tarmsystem. Et dagligt kosttilskud kan skabe balance i tarmsystemet og hjælpe på symptomer som oppustet-hed, uro i maven og dårlig fordøjelse. Tag 1 kapsel om dagen.

Superstart Elizabeth Arden

SuperStart Skin Renewal Booster, Elizabeth Arden, 435 kr.
Med probiotika styrker denne serum hudens naturlige evne til at reparere og forny sig selv.

Hvad har I mon af erfaringer med produkter med probiotika?

One Response to “Need To Know: Probiotics”

  1. HeLene

    Ja, jeg er glad for serumet fra EA.

    Reply

Leave a Reply