Nemme Halloween Makeup Ideer

4d69cfae74bd698d889d4199d750401c easy-halloween-makeup-4 dc1cc6bcf136bee0b0be6617204d1900 13ea9870ca4e1b85d7e00708435340fa easy-halloween-makeup-12

SÅ er det snart halloween!!!! Jeg er egentlig en sucker for at klæde mig ud, selv om det desværre bliver gjort alt for sjældent, da andre ikke helt deler min entusiasme – MEN nu hvor jeg er mor, kan jeg nemmere få folk til at være med, så på søndag har jeg inviteret min Hot Moms club og deres unger til Halloween hygge her hjemme. Det bliver stille og roligt, men jeg har da købt lidt spindelvævs effekter, flagermus konfetti, guirlander og skeletter ind. I butikker som Tiger og Søstrene Grene kan det gøres ret billigt. De har også makeup og glimmer til udklædningen.

NÅR det kommer til min egen udklædning kommer jeg ikke til at gå all-in til et frokost arrangement med unger – de er kun 2-3 år, så vil nødig skræmme dem for meget, men lidt kan også gøre det. Her er lidt ideer til nemme Halloween looks. Jeg er personlig meget til klovne, glimmer eller sugar sculls. Wæææææh! Scary!

PS: Min søn vil være spiderman spøgelse… hmm, ved nu ikke helt hvordan den skal drejes. Tror måske mest han tænker han skal have sin H&M spiderman dragt på og lege spøgelse.. men lad os nu se, om jeg kan få luret lidt hvid makeup på ham 😉

PS. Hvis du virkelig vil gå all-in, bør du tjekke disse to danske piger ud, som laver de vildeste halloween makeup videoer.

Leave a Reply