New Favorite Lipstick

IMG_4229 IMG_4228 IMG_4238

Intet slår en flot rød læbestift. Det er næsten som om man ikke behøver anden makeup, blot lidt mascara (måske lidt concealer, blush, highlighter og lidt på brynene, hvis man nu skal være ekstra fin og realistisk, he he…) MEN det er flot når de røde læber står alene i et makeup look, ligesom mine gjorde i fredags, hvor jeg var til fredagsbar med Looklab bloggerne.
Jeg fik et halvt glas champagne og to store frugt/grønsags juice inden jeg skyndte mig at cykle hjem til min lille bebs som man kommer til at savne enormt meget, selv om man blot er væk i 2 timer. Lidt som at mangle sin højre arm…. pudsigt. Man har altid hørt om denne separationsangsten, savnet, men det er virkelig vildt at prøve det på egen krop. Tænk at man kan have så meget kærlighed for et andet menneske!?

Anyway, læbestiften har den vildeste farve, et miks af pink og rød, nærmest med koral undertone. Superflot.
Mineralize Rich Lipstick i farven Lady at Play fra MAC, 210 kr.

Leave a Reply