New Life Here We GO

large

I dag er min officielle første dag efter min barsel… Wuuuuuuut wuuuut! Og min første officielle dag som freelancer. I’m on my own.. Lidt vildt, lidt skræmmende, men samtidig er jeg mega positiv, glad og glæder mig til en masse spænende ting som kommer til at ske lige rundt om hjørnet.

Fashion-Post.dk launcher også 21.oktober, så det skal I også glæde jer til. Her vil jeg være fast tilknyttet og ansvarlig for skønhedsdelen, som Special Beauty Contributor. Meget fornem titel.

Og så skal jeg i gang med makeuppen på fuld tid! Glæder mig utrolig meget til det, og til at poste fantastiske og inspirerende billeder her på bloggen.

Men først skal bebsen starte i vuggestue. Vi tager en dag af gangen. Og så skal jeg lige over denne s***** forkølelse.

Hello Ocotber – Please Be Good

ENGLISH:

Today is my first official day after my maternity leave and my first day as a freelancer. My own boss! Oh my, so exciting and frightening, but very exciting as well. I have so many great and creative people around me and many exciting projects to come, so it’s all good.

Can’t wait for you to have a look at Fashion-Post.dk as well, which launches October 21st. I’m they’re Special Beauty Contributor and will be writing all things beauty for the site.

And heads up for more makeup and working as a makeup artist. I’m super excited about this. Have missed it so much and can’t wait to get started.

 Gestuz Jacket // Acne Scarf

Leave a Reply