New Skincare Favorite

Det er langt i mellem guld, men jeg har lige forelsket mig i det svenske hudplejemærket Verso. Ok, indpakningen er måske ikke meget at prale eller flashe med, men indholdet er fantastisk! Produkterne indeholder nemlig retinol 8 -> A-vitamin af højeste koncentrat, men som ikke skaber irritation av huden og kan bruges dag, som nat. (sammen med SOLCREME vel at mærke)
Retinol er hudens bedste ven når der skal strammes op og jeg er virkelig imponeret over disse produkter. Min hud er blevet klarere og mere fast – og det er noget man altid gerne vil have, men særlig efter julen, he he..

ENGLISH:
I just discovered this amazing Swedish skincareline Verso, which has become a new favorite of mine. The packageing is not very flashy, but the products are! They contain Retinol 8 – a high level Vitamin A that does not irritate your skin. You can use these products day and night, with sunscreen. I really love how my skin feels firmer and clearer after just a few days.

6 Responses to “New Skincare Favorite”

 1. Sophie

  Indeholder produkterne perfume? og hvor kan det købes i DK? jeg synes ikke jeg kan se det på deres hjemmeside..

  Reply
  • Sara

   Hej Sophie, Ja, produkterne indeholder parfume. Du kan tjekke dem nærmere ud i Magasin.

   Reply
 2. Googleren

  Har hørt så meget godt om dette mærke. Ved du hvem der forhandler det i DK?

  Reply
  • Sara

   Hej! Jeg er også helt vild med det! Skal du prøve og starte med ét produkt, ville jeg gå for serum. Du kan få det i Magasin i hvert fald 🙂 KH Sara

   Reply
 3. Maya

  Hvorfor skal man bruge solcreme med produkterne?

  Reply

Leave a Reply