New York Coming Up and 3 Beauty Must-do’s

Så er det tid til fashion week igen, som starter med New York, London, Milano og til sidst Paris. Samme rækkefølge som altid, hver sæson. Denne gang skal jeg selv til både New York og Milano – og jeg kan næsten ikke være i min krop af begejstring – men mere om det senere. Jeg kommer selvfølgelig til at lave en komplet must-do-must-buy New York guide, men først;

Her er 3 ting jeg glæder mig til i New York:

tenoverten-nails-manicure-pedicure-newyork-youblush
En af de første ting jeg gør når jeg er i New York, er at få en manicure og pedicure. Som regel, får jeg det lavet et billigt sted, men denne gangen skal jeg prøve det hotte Tenoverten, som er en neglesalon hvor du ikke finder store massagestole, violetblåt lys eller tacky indretning. Her er nemlig lagt vægt på enkel og rustik indretning, venligt personale, ipads i stedet for magasiner (så du ikke ridser til dine negle, mens du tørrer) og så skal jeg tjekke ud deres egen neglelakker.
Du kan få en express manicure for 15 dollars.
Tenoverten.com

red-door-spa-elizabeth-arden-youblush

Jeg kommer til at rejse alene til New York – dvs uden mand og barn. Det bliver lidt trist og jeg kommer til at savne dem meget, men det er også en lille uge jeg skal prøve at nyde og gøre gode ting for mig selv. Det vil dermed sige, jeg vil booke mig en luksus massage hos det ikoniske Elizabeth Arden Red Door Spa på Fifth Avenue. Godt for lange mor-arme og jet lag.
Reddoorspas.com

the-butchers-daughter-newyork-youblush

Jeg skal bo hos en veninde i New York noget af tiden, og hun bor lige ved siden af Butchers Daugther i Soho, som skulle lave de mest fantastiske juice. De har også raw food og non-diary mad, for dem der skulle elske det. Jeg skal virkelig starte hver dag med en vitaminindsprøjtning eller skulle jeg måske prøve deres 1 dags detox/cleanse program?

One Response to “New York Coming Up and 3 Beauty Must-do’s”

  1. Tina Nymann

    Lækre tips! Taaakkk?

    Reply

Leave a Reply