New York Fashion Week – here I come!

IMG_6995

OH YES!!! Som sendt fra himlen fik jeg i onsdags en invitation til at tage til New York fashion week med Moroccanoil.

Jeg troede næsten jeg skulle få hjertestop da jeg læste mailen, da min kollega Bea og jeg akkurat havde siddet til frokost i kantinen og talt om New York. Og på fredag rejser jeg altså, til verdens bedste by, for at mærke suset i hjerte og sjælen og få en masser af inspiration.

JEG FØLER MIG som verdens heldigste!! Med et lille liv i maven og snart udsigter mod andre eventyr, skal jeg altså få opleve denne by endnu en gang, når modepulsen slår hurtigst.

Har du ikke været i New York, kan jeg selvfølgelig anbefale det på det varmeste. Ingen anden by tilbyder mere, har et højere tempo og flere muligheder. Går du med en lille drøm i maven, om at prøve lykken “over there” skal du bare kaste dig ud i det.

English:

I’m SO EXCITED!! I just got invited, very last minute, to New York fashion week with Moroccanoil. This is like a dream come true, I’ve been longing to take a last trip before my baby arrives in December and now I get the chance. The luckiest girl in the world!

Leave a Reply