When Nothing Else Matters

Åhh….. jeg kan næsten ikke bære, at baby Finn bliver større. Han er snart 4 måneder!!?
Jeg prøver at NYDE, snuse, kigge og tage mentale billeder – og elsker at sidde med ham i mine arme, mens han sover, selv om jeg kunne lægge ham fra mig og lave andre ting. Det er nu han er lille og denne tid får jeg aldrig tilbage. Derfor er det selvfølgelig mere stille på bloggen… mine tanker og energi er et helt andet sted. Lige hvor jeg skal være lige nu…

Hvis I har lyst til at læse lidt mor-tips fra mig, har Trine lige lavet et interview med mig på hendes blog.

Hav en dejlig mandag derude !

2 Responses to “When Nothing Else Matters”

  1. LIVING WITH LESS

    Hvor ser du dejlig ud Sara <3

    Reply
  2. Anna

    Det er så forståeligt 🙂 Dejligt at høre I har det godt. Har I holdt navngivning for Finn endnu?

    Reply

Leave a Reply