Nu bliver Københavns lufthavn endnu bedre

Man skulle tro dette var reklame, men det er det ikke. Jeg er bare meget, meget begejstret for Københavns lufthavn. Det har jeg egentlig altid været, men nu bliver altså den bedste lufthavn i verden endnu bedre. (hvor man man ellers få den lækreste og sundeste mad? Friske skaldyr,? Bagervarer? Sunde og friskpressede juice, en sandwich to go og shopping som man lige havde været i den dyre ende af Strøget?)

Der åbner løbende masser af nye restauranter (Cocks n cows, Lê Lê) butikker som Arket og den mest fantastiske nye tax free afdeling Looklab, der henvender sig mere til det unge publikum. Selvfølgelig er afdelingen til ALLE, men da mange af tax free beauty kunderne var ældre, vil de også prøve at fange den yngre målgruppe, som måske køber flere af sine produkter online, med en hip og interaktiv afdeling af tax freen. Her er der fokus på leg og udforskning i makeuppen. Der er digitale skærmer og mulighed for at testet looks ud på tablets. Nye mærker som Stila (eneste forhandler i Danmark), Byredo, Make UP Forever, Benefit Cosmetics, Real Teckniques og Tony Moly og mange flere.

Næste gang du skal ud og rejse, bør du lægge til mindst 1 time, så du kan gå på opdagelse i alle de lækre nye steder.

5 Responses to “Nu bliver Københavns lufthavn endnu bedre”

 1. Louise

  Det er lidt ude af kontekst, men har du ikke et super godt råd til tørre og trætte øjenomgivelser (under øjnene)? Jeg har også fået de famøse rynker under øjnene (efter at have fået barn ;)) og synes området ser meget trist ud og som om det mangler fugt, selvom jeg både bruger maske og serum. Håber du har et godt råd 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Louise! Den kender jeg godt! Jeg vil absolut anbefale dig at prøve Origins Ginzing Øjencreme. Den er indeholder koffein og lysreflekterende partikler, så den både strammer op, lysner og frisker op! Genial! God sommer!

   Reply
   • Louise

    Tusind tak Sara! Den vil jeg prøve! Håber den har lige så god effekt på mig ???

    Reply
 2. Mette

  Hej Sara!
  Jeg vil gerne spørge dig om der var en bestemt grund til at du købte PS11 tasken i medium og ikke mini f.eks? Jeg har selv længe ønsket mini udgaven, men er lidt i tvivl om den er stor nok? 🙂 (Synes også er din er fin med spænderne)
  Tak for en inspirerende blog og instagram! Elsker simpelthen at følge dig! 🙂
  Rigtig god sommer!
  Kh Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, Tak for din søde besked. Jeg prøvede også mini udgaven, men der kan være meget lidt i den. Faktisk kun min (lidt store) pung. 🙂 God sommer!

   Reply

Leave a Reply